Ewout & Etienne

Onze Vader

Het programma 'Onze Vader' behandelt zowel Ewout als Etienne, maar af en toe ook interessante onderwerpen. Een en ander werd door Regionale Dagbladencombinatie de Stentor getypeerd als:'onverwachte humor.' Volgens sommige mensen zijn Ewout en Etienne tegen-polen. Zelf bestrijden ze dit: 'Wij hebben niets tegen Polen.' aldus Etienne. 'Etienne, hou je bek.' aldus Ewout. Regisseur Albert Ballast schrijft mee aan de tekst, is verantwoordelijk voor de muziek en heeft nog twee kinderen.

In ons avondvullende programma krijgt u als kijker, aan de hand van korte sketches, een beeld van hoe hectische ons leven tot nu toe verlopen is. Zo kennen we elkaar avondvullend al vanaf onze couveusetijd, in de korte versie zijn we elkaar pas op de middelbare school tegengekomen. In beide versies staan we onder de ietwat dwingende leiding van Ewout samen op de planken.

In het programma laten wij ons licht schijnen op allerlei onderwerpen, van fundamentalisme tot K3, van konijnen tot de Tweede Wereldoorlog, van haver tot gort. Daarnaast wordt het publiek actief ingezet en zien we onder andere de broer van Jezus, Murat D. en Vader Abraham, die en passant langskomen en in het voorbijgaan de revue passeren. Ook wordt er, godzijdank grotendeels door Etienne, zo hier en daar een liedje gebracht.

Wilt u weten wat anderen van ons programma vonden? Kijk dan geheel vrijblijvend op de pagina sterren*.

* in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst